0   varer
#
0,00 kr
Din handlekurv er tom

Starter / komponenter for lastebil

Velg ditt kommersielle kjøretøy
Velg riktig modell under for å sikre at delene er kompatible, når du skal finne Starter / komponenter til lastebiler og andre arbeidskjøretøy.
1
2
3
Ytterligere informasjon
Bestill billige Starter / komponenter for lastebiler
  • Kjøp billige Starter / komponenter med 14 dagers returrett
    14 dagers returrett
  • Alltid lave priser på Starter / komponenter lastebil
    Beste pris-granti
Starter / komponenter katalog for lastebiler - velg ut på nettbutikken AUTODOC

Starter / komponenter for TOPP lastebilmerker

Starter / komponenter til kommersielle kjøretøy av høy kvalitet: Toppmerker

Mer
Starter / komponenter for lastebiler: Bestselgere fra katalogen vår
Disse varene kjøpes mest fra katalogen for Starter / komponenter Et stort produktutvalg fra de beste merkene hjelper deg med å velge Starter / komponenter til spottpris, og som passer best til din lastebil eller kommersielle kjøretøy.

Starteren sørger for at veivakselen begynner å rotere, noe som igjen starter motoren i lastebilen. Den er en elektrisk motor drevet av et batteri. Designet på delen innebærer deksel, rotor, børsteholder, magnetventil og en aktuator.

Ulike typer startere til lastebil

Etter design:

  • Uten reduksjonsenhet: Aktuatorene på disse enheter er direkte koblet til rotorakselen, noe som gir rask motorstart. Komponentene er pålitelige og tåler høy belastning. Komponentene har et enkelt design, noe som forenkler reparasjon og erstatning betydelig. Ulempene inkluderer stor størrelse og tung vekt, høye kostnader og lav effektivitet ved lav batterikapasitet og om vinteren.
  • Med reduksjonsenhet: De har et innebygd reduksjonsgir som forsterker dreiemomentet. Den plasseres mellom aktuatoren og sylinderen, og hjelper til med å øke produktets ytelse med mindre strømforbruk. Denne typen komponenter er kompakte og relativt billige. Den største ulempen er lav effekt.

Funksjonsfeil og årsaker

Enheten har ikke en spesifisert levetid, og hele enheten bør erstattes ved feil som slitte børster og kontaktplater i kollektorelektroden, ødelagte ledninger eller kortslutning i den interne spolen. Dette kan oppstå på grunn av brudd i komponentens drift, eller kortslutning i kjøretøyets elektriske system.

Akkurat som for startere i personbiler, kan komponenter i lastebiler bli i ustand på grunn av mekaniske skader på elementene. Dette inkluderer slitasje på deler av lageret, at pinjongene blir deformerte eller at frihjulskoblingen blir ødelagt. Alt dette kan oppstå som et resultat av normal slitasje, bilulykker eller ukvalifisert reparasjon. I tillegg kan kontaktene oksidere på grunn av fuktighet, samt at armaturen på solenoiden og aktuatoren kan sette seg fast. Slike feil utbedres vanligvis ved at bare de ødelagte komponentene byttes ut.

Slik finner du feil

Dersom motoren klikker når den startes, kan det være et tegn på feil på komponenten. Dessuten kan det være at starteren ikke slår seg av eller på. Disse symptomene kan tyde på problemer som skadet tenningslås, utilstrekkelig ladning eller feil på batteriet. Man finner ut om enheten er defekt ved å demontere og inspisere den. Tilstanden på de elektriske komponentene testes ved at de måles med et amperemeter og voltmeter. Diagnostikken bør utføres på et verksted.

AUTODOC: Praktisk handel på nett

Du kan kjøpe motorstartere og andre komponenter til lastebilen din til en lav pris i nettbutikken vår. De erfarne spesialistene på kundestøtten er alltid klare til å veilede deg på nettet ved spørsmål om produktene våre. Vi tilbyr rimelige priser, har ofte kampanjer, behandler bestillinger raskt og ordner med hurtig levering.

loader Vennligst vent...