0   varer
#
0,00 kr
Din handlekurv er tom

Innendørs luftfilter for lastebil

Velg ditt kommersielle kjøretøy
Velg riktig modell under for å sikre at delene er kompatible, når du skal finne Innendørs luftfilter til lastebiler og andre arbeidskjøretøy.
1
2
3
Ytterligere informasjon
Bestill billige Innendørs luftfilter for lastebiler
 • Kjøp billige Innendørs luftfilter med 14 dagers returrett
  14 dagers returrett
 • Alltid lave priser på Innendørs luftfilter lastebil
  Beste pris-granti
Innendørs luftfilter katalog for lastebiler - velg ut på nettbutikken AUTODOC

Innendørs luftfilter for TOPP lastebilmerker

Innendørs luftfilter til kommersielle kjøretøy av høy kvalitet: Toppmerker

Mer
Innendørs luftfilter for lastebiler: Bestselgere fra katalogen vår
Disse varene kjøpes mest fra katalogen for Innendørs luftfilter Et stort produktutvalg fra de beste merkene hjelper deg med å velge Innendørs luftfilter til spottpris, og som passer best til din lastebil eller kommersielle kjøretøy.

Kupéfiltre for lastebiler renser luften som kommer seg inn gjennom ventilasjonshull for veistøv, noe som finnes i overflod på grusveier og langs veien. I tillegg hindrer den at skadelige kjemiske stoffer, som finnes i eksosgasser, pollen og andre allergener trenger seg inn i kupeen.

Ulike typer kupéfiltre for lastebiler

Komponentene i katalogene til produsentene kan ha forskjellige filterelementer:

 • Papir: Disse beskytter kun mot støv og sot, og er ganske billige.
 • Trekull: Forhindrer at støv, samt giftige forbindelser i gruppene benzen og fenol, nitrogen og svoveloksider trenger seg inn i kupeen. De fjerner effektivt ubehagelig lukt. De koster mer enn filterelementer som er laget av papir.

Etter rensemetode kan komponentene være:

 • Mekanisk: De fjerner støre skittpartikler.
 • Absorbsjon: De har et ekstra lag, som regel laget av karbon, som absorberer gasser og ubehagelig lukt.
 • Elektrostatisk: På grunn av elektrifisert filtermateriale, tiltrekker de seg og holder selv på de minste partiklene. Disse elementene er svært effektive.

Akkurat som filterelementer for personbil, har elementer for lastebiler forskjellig form og tykkelsen på huset.

Funksjonsfeil og årsaken

Det er uunngåelig at arbeidsflaten på komponenten blir tilstoppet når kjøretøyet er ii bruk, særlig ved hyppig eksponering for olje og vann. Standard intervall for utskiftninger er en gang i året, før sommeren. Hvis lastebilen brukes konstant i støvete områder, reduseres denne intervallen med omtrent halvparten. Huset kan bli skadet på grunn av feil installasjon eller trafikkulykke.

Hvordan oppdage feil

Det viktigste tegnet på at kupéfilteret i lastebilen må byttes ut er ubehagelig lukt i kupeen, som f.eks. mugg. Tilstanden på komponenten bør også kontrolleres hvis det dannes kondens på vinduene, eller luftstrømmen til kupeen er avbrutt. Smuss og skade er enkelt å oppdage under kontroll. I begge tilfeller kan den ikke repareres, men må erstattes med en ny.

AUTODOC: praktisk handel på nett

Vil du raskt kjøpe kupéfilter til lastebilen din og andre komponenter? Kjøp dem på nettbutikken AUTODOC! Vår kundeservice hjelper deg gjerne med å finne den riktige delen, slik at den kan sendes så raskt som mulig. Prisene våre er er utrolig lave under kampanjer. Velg AUTODOC og kjøp mer for mindre!

loader Vennligst vent...