0   varer
#
0,00 kr
Din handlekurv er tom

Clutchplate for lastebil

Velg ditt kommersielle kjøretøy
Velg riktig modell under for å sikre at delene er kompatible, når du skal finne Clutchplate til lastebiler og andre arbeidskjøretøy.
1
2
3
Ytterligere informasjon
Bestill billige Clutchplate for lastebiler
  • Kjøp billige Clutchplate med 14 dagers returrett
    14 dagers returrett
  • Alltid lave priser på Clutchplate lastebil
    Beste pris-granti
Clutchplate katalog for lastebiler - velg ut på nettbutikken AUTODOC

Clutchplate for TOPP lastebilmerker

Clutchplate til kommersielle kjøretøy av høy kvalitet: Toppmerker

Mer
Clutchplate for lastebiler: Bestselgere fra katalogen vår
Disse varene kjøpes mest fra katalogen for Clutchplate Et stort produktutvalg fra de beste merkene hjelper deg med å velge Clutchplate til spottpris, og som passer best til din lastebil eller kommersielle kjøretøy.

En koblingsskive for lastebil beveger seg langs girkassens drivaksel, og deltar i prosessen med å koble transmisjonen fra motoren. Den er involvert i nesten alle faser med å kontrollere kjøretøyet: oppstart, skifte gir og bremsing. Den er et viktig element i systemet, ettersom den beskytter komponentene i transmisjonen mot store, dynamiske belastninger. Den er laget av metall, belagt med friksjonsmateriale.

Ulike typer koblingsskiver for lastebiler

Katalogene til produsentene inneholder følgende elementer:

  • Trykkplaten
  • Koblingsskive (lamellplate)
  • Mellomliggende plate

Sistnevnte brukes i system med doble plater, utformet for høyt tiltrekningsmoment. Komponentene kan ha forskjellig design, størrelse, metode for installasjon og andre parametere.

Funksjonsfeil og årsaken til feil

Produktet kan fungere riktig etter 80 000, og til og med etter 150 000 km. kjørelengde. Levetiden avhenger av individuell kjørestil, vekten på gods som transporteres og tilstanden på veiene som kjøretøyet brukes på.

Komponenten svikter vanligvis på grunn av slitasje, og mer sjeldent, på grunn av ødelagte fjær. Årsaken kan være feilaktig eller for hyppig bruk av tilhørende pedal. Det forårsaker slitasje på delene på siden av komponenten. Dette kan for eksempel ofte oppstå når kjøretøyet brukes med lavt bremsevæskenivå. Dessuten kan komponenten bli deformert på grunn av feil installering.

Hvordan oppdage feil

Feil på komponenten manifesterer seg gjennom enhver feilfunksjon på clutchen: delvis innkobling, pedalen klarer ikke å returnere til utgangsstilling, osv. I tillegg kan årsaken for å kontrollere enheten være sterk vibrasjon, ytre støy, sklir i oppoverbakker og hastigheten øker ikke tilstrekkelig med økt turtall.

Akkurat som for koblingsskiver for personbil, kan man identifisere graden av slitasje på komponenten ved å sjekke pedalens slaglengde. Kjøretøyet bør plasseres på et jevnt underlag, og motoren bør varmes opp. Pedalen trykkes inn og slippes opp sakte, samtidig som du følger med på når overføringen av dreiemomentet begynner. Jo før det skjer, jo mindre slitasje er det på komponenten. Rask utskiftning er nødvendig hvis det lukter brent under sjekken.

AUTODOC: praktisk handel på nett

I nettbutikken vår kan du bestille koblingsskive og andre komponenter for lastebiler til en lav pris. Det tar ikke lang tid å bestille på nett, takket være brukervennlig grensesnitt og dyktige spesialister på kundeservice. Du kan kjøpe alt du trenger så billig som mulig, hvis det finnes en gyldig kampanje for produktene du har valgt. Du kan spare tid og penger med AUTODOC!

loader Vennligst vent...