0   varer
#
0,00 kr
Din handlekurv er tom

Clutch sett for lastebil

Velg ditt kommersielle kjøretøy
Velg riktig modell under for å sikre at delene er kompatible, når du skal finne Clutch sett til lastebiler og andre arbeidskjøretøy.
1
2
3
Ytterligere informasjon
Bestill billige Clutch sett for lastebiler
  • Kjøp billige Clutch sett med 14 dagers returrett
    14 dagers returrett
  • Alltid lave priser på Clutch sett lastebil
    Beste pris-granti
Clutch sett katalog for lastebiler - velg ut på nettbutikken AUTODOC

Clutch sett for TOPP lastebilmerker

Clutch sett til kommersielle kjøretøy av høy kvalitet: Toppmerker

Mer
Clutch sett for lastebiler: Bestselgere fra katalogen vår
Disse varene kjøpes mest fra katalogen for Clutch sett Et stort produktutvalg fra de beste merkene hjelper deg med å velge Clutch sett til spottpris, og som passer best til din lastebil eller kommersielle kjøretøy.

Clutchsett til lastebil er et sett med elementer som overfører dreiemomentet fra motoren til transmisjonen. Settet inneholder vanligvis et svinghjul, trykkplate og lamellplate, utløserlager og fester. Hvis systemet med doble skiver brukes i lastebilen, tilbys også en mellomliggende plate. Komponentene er vanligvis laget av støpejern, legert stål eller friksjonsmaterialer uten asbest. Settene som presenteres i katalogene skiller seg fra hverandre etter antall komponenter og pris.

Når det er på tide å installere settet?

Det finnes ingen strenge tidsfrister for å skifte ut enheten. Vanligvis er levetiden 80,000-150 000 km. kjørelengde. Slitasje avhenger av kjørestil og kjøretøyets driftsforhold.

Det er flere tegn som tyder på at du må installere nye komponenter. Dette inkluderer problemer med å skifte gir, utilstrekkelig innkobling og utkobling av clutch, vibrasjoner i karosseriet til kjøretøyet, lastebilen rykker og det kommer lyder når pedalen trykkes inn.

I motsetning til clutchdeler for personbiler, utsettes komponenter for lastebiler for store belastninger. Med tanke på dette, anbefales det å kontakte en servicestasjon til rett tid for diagnostikk og service.

Velkjente produsenter for clutchsett

Svært kjente merker er:

  • Valeo
  • Sachs
  • Luk
  • Dt og andre merker
AUTODOC: praktisk handel på nett

I nettbutikken vår kan du kjøpe clutchsett for lastebil, samt mange andre komponenter. Hvis en kampanje gjelder for produktene, kan du kjøpe dem enda billigere. Lær mer om gjeldende rabatter fra våre spesialister på teknisk støtte, og lønnsomme kjøp på nett på AUTODOC.

loader Vennligst vent...