0   varer
#
0,00 kr
Din handlekurv er tom

Clutch utløser / lager for lastebil

Velg ditt kommersielle kjøretøy
Velg riktig modell under for å sikre at delene er kompatible, når du skal finne Clutch utløser / lager til lastebiler og andre arbeidskjøretøy.
1
2
3
Ytterligere informasjon
Bestill billige Clutch utløser / lager for lastebiler
  • Kjøp billige Clutch utløser / lager med 14 dagers returrett
    14 dagers returrett
  • Alltid lave priser på Clutch utløser / lager lastebil
    Beste pris-granti
Clutch utløser / lager katalog for lastebiler - velg ut på nettbutikken AUTODOC

Clutch utløser / lager for TOPP lastebilmerker

Clutch utløser / lager til kommersielle kjøretøy av høy kvalitet: Toppmerker

Mer
Clutch utløser / lager for lastebiler: Bestselgere fra katalogen vår
Disse varene kjøpes mest fra katalogen for Clutch utløser / lager Et stort produktutvalg fra de beste merkene hjelper deg med å velge Clutch utløser / lager til spottpris, og som passer best til din lastebil eller kommersielle kjøretøy.

Utløserlager (clutch) for lastebiler er en komponent i girkassen som er ansvarlig for å separere skivene. Især aktiveres den når du skifter gir, og når motoren står på tomgang.

Ulike typer utløserlager for lastebiler
  • Mekanisk: De er drevet av en kabel. De har et enkelt design, og har relativt lav effektivitet. De er vanligvis billige.
  • Hydraulisk: De drives av økt trykk fra væsken i giversylinderen som overføres til følgesylinderen når pedalen trykkes inn. Som et resultat av dette, beveger utløserlageret seg mot membranen. Det er nesten ikke nødvendig for brukeren å påføre krefter til pedalen.
Funksjonsfeil og årsaken

Denne komponenten kan ikke repareres, og må erstattes hvis den slites ut under drift. Dette oppstår ofte på grunn av det faktum at smøremiddelet, som finnes på innsiden av elementet, mister sine egenskaper. Det kan for eksempel oppstå om komponenten er i permanent kontakt med vann og gjørme.

Akkurat som for utløserlager for personbiler, kan komponenten begynne å skli hvis den installeres feil. Det resulterer ofte i skade på andre komponenter som er plassert i nærheten.

Hvordan oppdage feil

Når pedalen holdes nede over en lang periode, og du kan tydelig høre banking, kan det tyde på at lagerringen er slitt. Visuell diagnose er vanskelig, ettersom enheten må demonteres. Det anbefales ikke å utføre denne prosedyren selv: kontakt en servicestasjon for hjelp. Selv om det ikke finnes åpenbare symptomer, bør komponenten skiftes ut etter hver 100-150 tusen km. kjørelengde.

AUTODOC: praktisk handel på nett

Foretrekker du å handle i nettbutikker med smarttelefonen? Installer mobilappen vår, og du vil kunne kjøpe utløserlager, svinghjul, differensialer og andre komponenter til lastebilen din på ethvert sted som er praktisk for deg. Våre rimelige priser og spennende kampanjer gir deg mulighet til å kjøpe alt du trenger til en lav pris. Se gjennom katalogen vår nå, og se selv at det er enkelt og lønnsomt å handle på nett på AUTODOC.

loader Vennligst vent...