0   varer
#
0,00 kr
Din handlekurv er tom

Bremsetrommel for lastebil

Velg ditt kommersielle kjøretøy
Velg riktig modell under for å sikre at delene er kompatible, når du skal finne Bremsetrommel til lastebiler og andre arbeidskjøretøy.
1
2
3
Ytterligere informasjon
Bestill billige Bremsetrommel for lastebiler
 • Kjøp billige Bremsetrommel med 14 dagers returrett
  14 dagers returrett
 • Alltid lave priser på Bremsetrommel lastebil
  Beste pris-granti
Bremsetrommel katalog for lastebiler - velg ut på nettbutikken AUTODOC

Bremsetrommel for TOPP lastebilmerker

Bremsetrommel til kommersielle kjøretøy av høy kvalitet: Toppmerker

Mer
Bremsetrommel for lastebiler: Bestselgere fra katalogen vår
Disse varene kjøpes mest fra katalogen for Bremsetrommel Et stort produktutvalg fra de beste merkene hjelper deg med å velge Bremsetrommel til spottpris, og som passer best til din lastebil eller kommersielle kjøretøy.

Bremsetromler til lastebiler er hule metallsylindre som bremseskoene presses mot. Dette resulterer i redusert hastighet og at kjøretøyet stopper. Komponenten er godt festet til hjulnavet og roterer sammen med det. Komponentene er robuste, effektive og har et enkelt design.

Ulike typer bremsetromler til lastebiler

Avhengig av aksel:

 • Bak
 • Front
 • Universell

Bakre og fremre bremsetromler til lastebiler har ulike dimensjoner og vekt. Vanligvis installeres bredere komponenter bak, mens smalere komponenter installeres foran. Fremre og bakre komponenter med like parametere installeres på mange lastebiler med to aksler.

Etter design:

 • Kompositt: De består av to komponenter: sylinder og flens. De er anses for å være de mest holdbare.
 • Helstøpt: Dette er relativt billige støpte varer.

Etter materiale:

 • Aluminium: De veier lite, avleder varme godt og kjøles raskt ned. De er svært resistente mot korrosjon, har et estetisk utseende og er relativt billige. De kan bli bøyd hvis de overopphetes.
 • Støpejern: De er slitesterke og blir ikke bøyd ved høye temperaturer. Det tar lang tid før de kjøles ned, og de er mer utsatt for korrosjon i fuktige omgivelser.

Komponentene kan ha ulike diametere. I motsetning til bremsetromler for personbiler, hvor denne verdien er omtrent 200 mm, kan dimensjonen for lastebiler nå, og til og med overskride, 450 mm.

Funksjonsfeil og årsaker

Komponentene er laget av slitesterke materialer, men på grunn av mekaniske belastninger og temperaturbelastninger, kan de bli slitt over tid. Som regel er levetiden en kjørelengde på 100 000 kn. De vanligste feilene inkluderer økt indre diameter, samt at det kan dukke opp bulker, hakk, sprekker og rust. Komponentene repareres ikke ved slike feil – de må erstattes.

Slik oppdager du feil

Driften av disse enhetene har direkte innvirkning på sikkerheten, og derfor bør du aldri hoppe over regelmessig vedlikehold av bremsetromler. Under hver eneste service må tilstanden på komponentene vurderes gjennom kontrollhull i skjoldet. I tillegg må de sjekkes hvis lastebilen bruker lengre tid på å sakke ned farten enn vanlig ved bråbremsing. Vibrasjon i rattet og problemer med å rygge er også tegn på feil på disse komponentene.

AUTODOC: Praktisk handel på nett

Ser du etter en lønnsom handel for bremsetromler og andre produkter til lastebiler? Velkommen til AUTODOC. I katalogen vår finner du et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til rimelige priser. Rabatter gjelder for mesteparten av dem, noe som hjelper deg med å spare enda mer. Si farvel til å betale for mye – bestill online i nettbutikken vår nå.

loader Vennligst vent...