0   varer
#
0,00 kr
Din handlekurv er tom

Bremseskive for lastebil

Velg ditt kommersielle kjøretøy
Velg riktig modell under for å sikre at delene er kompatible, når du skal finne Bremseskive til lastebiler og andre arbeidskjøretøy.
1
2
3
Ytterligere informasjon
Bestill billige Bremseskive for lastebiler
 • Kjøp billige Bremseskive med 14 dagers returrett
  14 dagers returrett
 • Alltid lave priser på Bremseskive lastebil
  Beste pris-granti
Bremseskive katalog for lastebiler - velg ut på nettbutikken AUTODOC

Bremseskive for TOPP lastebilmerker

Bremseskive til kommersielle kjøretøy av høy kvalitet: Toppmerker

Mer
Bremseskive for lastebiler: Bestselgere fra katalogen vår
Disse varene kjøpes mest fra katalogen for Bremseskive Et stort produktutvalg fra de beste merkene hjelper deg med å velge Bremseskive til spottpris, og som passer best til din lastebil eller kommersielle kjøretøy.

Bremseskiver er bevegelige komponenter i systemet som monteres til hjulnavet. Komponentene er beregnet for å sakke ned de roterende hjulene, og dermed stoppe lastebilen.

Ulike typer bremseskiver for lastebiler

Etter materiale:

 • Støpejern: De er rimelige, har gode friksjonsegenskaper og er motstandsdyktig mot slitasje. Ulempene inkluderer tung vekt, de er utsatt for korrosjon og har en tendens til å vrenge ved hyppig, intens bremsing.
 • Rustfritt stål: De er motstandsdyktige mot temperaturfall, men har dårligere friksjonsegenskaper, sammenlignet med dem av støpejern.

Om de har ventiler eller ikke:

 • Solide: Dette er solide metallplater, uten kanaler for luftsirkulasjon, og derfor er de mindre effektive. De er ganske slitesterke.
 • Ventilerte: Dette er to plater med hulrom mellom dem for å fjerne varme. Ulempene er større sjanse for at urenheter trenger seg inn, noe som hemmer nedkjølingen.

Etter design:

 • Boret: Platen til komponenten har jevnt fordelte hull som går helt gjennom dem. Dette sikrer effektiv kjøling, samt tømming av gasser og rester etter forbrenning. Denne typen produkter er mindre holdbare, og er utsatt for mekanisk skade.
 • Slisset: En slik komponent har slisser, noe som kan brukes til slitasjeindikator. Når de forsvinner, bør delen erstattes. Denne typen komponenter er slitesterke, men har lav kjøleeffekt.

Funksjonsfeil og årsaken til feil

Den største feilen ved bremseskiver, på både personbiler og lastebiler, er slipende slitasje. Levetiden til komponenten er i gjennomsnitt på 90 000-150 000 km. for forakselen, og 180 000-300 000 km. for forakselen. Den nøyaktige levetiden avhenger av kjørestil og lastebilens driftsforhold. Støv som trenger seg inn og brå temperaturendringer kan resultere i varping, ujevn slitasje og mekaniske skader på komponenten.

Riper kan også danne seg på overflaten av komponenten. Dette kan spesielt skje når et fragment av friksjonsbelegget eller fremmedlegemer trenger seg inn i klaringen mellom klossen og skiven.

Hvordan oppdage feil

Slitasje på denne bildelen, i et kommersielt kjøretøy, indikeres av tykkelsen. Den tillatte verdien står i produsentens katalog. Hvis tykkelsen er mindre enn spesifisert, kan videre bruk av komponenten resultere i skader.

Det anbefales ikke å reparere disse bildelene, og dem som er utslitt bør erstattes. Nye komponenter må installeres parvis per aksel, og derfor tilbyr de fleste produsenter sett med fremre eller bakre bremseskiver for lastebiler.

Behov for feilsøking indikeres av symptomer som økt bremselengde eller at kjøretøyet trekker mot én side. Dessuten kan du høre hvining og andre fremmede lyder under bremsing.

AUTODOC: praktisk handel på nett

Lastebiler utsettes konstant for høy belastning, og derfor er det nødvendig å installere pålitelige komponenter. Du kan kjøpe bremseskiver av topp kvalitet, fra pålitelige produsenter, i nettbutikken vår til enhver tid. Våre spesialister er alltid klar til å svare på dine spørsmål via telefon eller nettprat. Du kommer til å bli positivt overrasket over prisene vår, det store produktutvalget i katalogen, muligheten til å få gratis frakt og mye mer.

loader Vennligst vent...