0   varer
#
0,00 kr
Din handlekurv er tom

Vannpumpe / tetning for lastebil

Velg ditt kommersielle kjøretøy
Velg riktig modell under for å sikre at delene er kompatible, når du skal finne Vannpumpe / tetning til lastebiler og andre arbeidskjøretøy.
1
2
3
Ytterligere informasjon
Bestill billige Vannpumpe / tetning for lastebiler
  • Kjøp billige Vannpumpe / tetning med 14 dagers returrett
    14 dagers returrett
  • Alltid lave priser på Vannpumpe / tetning lastebil
    Beste pris-granti
Vannpumpe / tetning katalog for lastebiler - velg ut på nettbutikken AUTODOC

Vannpumpe / tetning for TOPP lastebilmerker

Vannpumpe / tetning til kommersielle kjøretøy av høy kvalitet: Toppmerker

Mer
Vannpumpe / tetning for lastebiler: Bestselgere fra katalogen vår
Disse varene kjøpes mest fra katalogen for Vannpumpe / tetning Et stort produktutvalg fra de beste merkene hjelper deg med å velge Vannpumpe / tetning til spottpris, og som passer best til din lastebil eller kommersielle kjøretøy.

Akkurat som vannpumper i personbiler, er det nødvendig med pumper i lastebiler for å sikre tvungen sirkulasjon av frostvæske i motorens kjølesystem. Væsken beveges av sentrifugalkraft.

Typer

Katalogene til produsentene inneholder produkter med forskjellig design. Det finnes komponenter:

  • I et separat hus
  • Integrert i motorblokken

Enhetene aktiveres fra motoren med reim eller kjede. Huset er laget av forskjellige materialer, det kan være:

  • Støpejern
  • Aluminium

Du kan kjøpe pumper og tilleggsutstyr på nett, for eksempel en vifte for bedre væskekjøling. I tillegg kan settet inneholde en pakning til vannpumper i lastebiler (vannpumpepakning). De er vanligvis laget av metall, papir eller gummi.

Funksjonsfeil og årsaker

Gjennomsnittlig levetid for komponenten er 120 000 km. Bruker du kjølevæske av dårlig kvalitet, kan resultatet være at pumpen svikter. Dette kan føre til at det dannes belegg på veggene, mekaniske skader på elementer i pumpen, at lageret setter seg fast og at impelleren blir ødelagt. Feil på vannpumper til lastebil kan også oppstå hvis motoren brukes langvarig og kontinuerlig med maksimal effekt.

Det er uunngåelig at det forekommer noe korrosjon på metalldelene i pumpen under bruk. Dersom den ikke får riktig vedlikehold, vil ikke enheten lenger være tett og det begynner å lekke frostvæske. De faste tilkoblingene mellom komponentene i enheten kan bli skadet på grunn av konstant vibrasjon fra motoren.

Slik oppdager du feil

Tegn på at noe er galt inkluderer fremmedlyder når enheten brukes, lekkasje av frostvæske og at temperaturen i motoren øker. Sistnevnte indikeres av et tilhørende varsellys på dashbordet. I så fall bør det installeres en ny pumpe øyeblikkelig for å unngå alvorlige skader og kostbare reparasjoner av motoren.

AUTODOC: Praktisk netthandel

I nettbutikken vår kan du bestille en vannpumpe til lastebiler og mange andre komponenter til en rimelig og overkommelig pris. De kompetente medarbeiderne på kundestøtten vår hjelper deg gjerne med å velge produkter som passer til kjøretøyets tekniske egenskaper. Hold et øye med kampanjene vi ofte har på AUTODOC. Da kan du kjøpe alt enda billigere.

loader Vennligst vent...