0   varer
#
0,00 kr
Din handlekurv er tom

Termostat / tetning for lastebil

Velg ditt kommersielle kjøretøy
Velg riktig modell under for å sikre at delene er kompatible, når du skal finne Termostat / tetning til lastebiler og andre arbeidskjøretøy.
1
2
3
Ytterligere informasjon
Bestill billige Termostat / tetning for lastebiler
  • Kjøp billige Termostat / tetning med 14 dagers returrett
    14 dagers returrett
  • Alltid lave priser på Termostat / tetning lastebil
    Beste pris-granti
Termostat / tetning katalog for lastebiler - velg ut på nettbutikken AUTODOC

Termostat / tetning for TOPP lastebilmerker

Termostat / tetning til kommersielle kjøretøy av høy kvalitet: Toppmerker

Mer
Termostat / tetning for lastebiler: Bestselgere fra katalogen vår
Disse varene kjøpes mest fra katalogen for Termostat / tetning Et stort produktutvalg fra de beste merkene hjelper deg med å velge Termostat / tetning til spottpris, og som passer best til din lastebil eller kommersielle kjøretøy.

En termostat til lastebiler opprettholder optimal temperatur på kjølevæsken når motoren er i ulike driftsmodi. Især sørger den for rask oppvarming av motoren etter start. Som regel selges varen i et sett med en pakning som er resistent mot kjemisk påvirkning.

Ulike typer

  • Med hus: De kobles til slangene i kjølesystemet. Huset er laget av kobber eller aluminium. De første er svært resistente mot korroderende stoffer og er slitesterke, mens de andre veier lite. Termostater for personbiler produseres også med plasthus.
  • Uten hus: De monteres i et spesielt sete i motorblokken.

Funksjonsfeil og årsaker

Enheten er utsatt for korrosjonsskade og tilsmusses av avleiringer. Dette er et resultat av bruk av feil frostvæske, eller blanding av ulike typer kjølevæske. Ved kraftig tilsmussing kan elementet sette seg fast i mellomliggende eller ytterste stilling.

Slik oppdager du feil

Hvis motoren blir overopphetet eller for underkjølt, er det indikasjoner på at noe er feil. I det første tilfellet vil en tilhørende indikatorlampe lyse opp på dashbordet. I tillegg kan det lukte arbeidsvæske i førerhuset. I det andre tilfellet øker drivstofforbruket.

Den enkleste måten å sjekke dette på, er å kontrollere tilførselsslangene til radiatoren umiddelbart etter motorstart. Dersom de varmes opp sakte, er sannsynligvis termostaten i lastebilen i orden.

Mer nøyaktig informasjon om driften av enheten kan fås med en diagnostisk skanner som kobles til den elektroniske kontrollenheten. Kontakt spesialister på et verksted for å få en slik kontroll utført. Selv om det ikke er noen tegn på feil, anbefales det å bytte komponenten etter 100 000 km eller etter 5 års bruk.

AUTODOC: Praktisk handel på nett

I nettbutikken vår kan du finne og kjøpe termostater og andre komponenter til lastebilen din raskt. Takket være overkommelige priser for alle produkter i katalogen vår, kan du reparere kjøretøyet ditt rimelig. Hvis du trenger ytterligere informasjon om produktet du er interessert i, betalingsvilkår eller gjeldende kampanjer, kontakt vår kundeservice via nettprat.

loader Vennligst vent...