0   varer
#
0,00 kr
Din handlekurv er tom

styre- / lederulle for lastebil

Velg ditt kommersielle kjøretøy
Velg riktig modell under for å sikre at delene er kompatible, når du skal finne styre- / lederulle til lastebiler og andre arbeidskjøretøy.
1
2
3
Ytterligere informasjon
Bestill billige styre- / lederulle for lastebiler
  • Kjøp billige styre- / lederulle med 14 dagers returrett
    14 dagers returrett
  • Alltid lave priser på styre- / lederulle lastebil
    Beste pris-granti
styre- / lederulle katalog for lastebiler - velg ut på nettbutikken AUTODOC

styre- / lederulle for TOPP lastebilmerker

styre- / lederulle til kommersielle kjøretøy av høy kvalitet: Toppmerker

Mer
styre- / lederulle for lastebiler: Bestselgere fra katalogen vår
Disse varene kjøpes mest fra katalogen for styre- / lederulle Et stort produktutvalg fra de beste merkene hjelper deg med å velge styre- / lederulle til spottpris, og som passer best til din lastebil eller kommersielle kjøretøy.

Strammerull for lastebiler angir banen til drivremmen. De selges separat eller som en del av et sett.

Ulike typer strammerull for lastebiler

Etter formål:

  • Multirem: Avhengig av hvilken type element som brukes i remtrekket, kan de være flate eller ha fordypninger for ribber. Gjennomsnittlig levetid er 70-80 000 km.
  • For registerreim: Konstruksjonen består av fordypninger for tennene, De må erstattes etter hver 75-100 tusen driftskilometer.

Etter materiale:

  • Polymer: tåler godt kontakt med fuktighet
  • Metallisk: mer motstandsdyktig mot mekanisk stress

Produktene har også forskjellige størrelser. Vanligvis spesifiserer produsentene bredden og ytre diameter. De bør tilsvare de tilhørende verdiene på remdriften til lastebilen.

Funksjonsfeil og årsaken til feil

Disse komponentene, akkurat som strammerull til personbil, bør skiftes sammen med drivreimene, ettersom de slites ut. Slitasjen økes ved store belastninger på enheten, noe som fører til at komponenten blir ødelagt.

Mekaniske skader på utsiden av komponenten kan også forekomme etter kontakt med fremmedobjekter, for eksempel en stein. Sideførerne kan bli deformert som et resultat av at komponenten installeres feil.

Hvordan oppdage feil

Tilstanden på tilbehøret bør kontrolleres etter hver 15 tusen driftskilometer. Hvis komponenten roterer fritt og lager lyd under inspeksjonen, bør den skiftes ut. Som regel sjekkes ikke komponentene i registermekanismen uten en god grunn. Problemer med komponenter i denne enheten indikeres av ytre støy når motoren er i drift. I så fall, bør du kontakte en servicestasjon, uten å vente på planlagt vedlikehold.

AUTODOC: praktisk handel på nett

I nettbutikken vår finner du mange billige bildeler. Her kan du bestille strammerull og andre produkter for kommersielle kjøretøy. Du kan oppdage utrolig lave priser under kampanjer. Hvis du trenger hjelp med å finne den riktige delen, vennligst kontakt AUTODOCs spesialister via nettprat eller telefon. Vår kundeservice hjelper deg gjerne med å finne alt du trenger for å reparere lastebilen din.

loader Vennligst vent...