0   varer
#
0,00 kr
Din handlekurv er tom

Kilerem med ribber / -sett for lastebil

Velg ditt kommersielle kjøretøy
Velg riktig modell under for å sikre at delene er kompatible, når du skal finne Kilerem med ribber / -sett til lastebiler og andre arbeidskjøretøy.
1
2
3
Ytterligere informasjon
Bestill billige Kilerem med ribber / -sett for lastebiler
 • Kjøp billige Kilerem med ribber / -sett med 14 dagers returrett
  14 dagers returrett
 • Alltid lave priser på Kilerem med ribber / -sett lastebil
  Beste pris-granti
Kilerem med ribber / -sett katalog for lastebiler - velg ut på nettbutikken AUTODOC

Kilerem med ribber / -sett for TOPP lastebilmerker

Kilerem med ribber / -sett til kommersielle kjøretøy av høy kvalitet: Toppmerker

Mer
Kilerem med ribber / -sett for lastebiler: Bestselgere fra katalogen vår
Disse varene kjøpes mest fra katalogen for Kilerem med ribber / -sett Et stort produktutvalg fra de beste merkene hjelper deg med å velge Kilerem med ribber / -sett til spottpris, og som passer best til din lastebil eller kommersielle kjøretøy.

Multireim overfører dreiemoment fra veivakselmontert kileremskive til hjelpeutstyret: dynamo, servostyring, klimaanlegg og vannpumpe. Produktet består av et gummilag med langsgående V-formede ribber, samt et beskyttende belegg laget av olje- og varmebestandig materiale. I tillegg til selve komponenten, består vanligvis sett med multireim for lastebil av strammehjul og strammerull, dempere til kjedestrammer og fester.

Når det er på tide å installere settet

Produkter som er beregnet for lastebiler har høyere kraftoverføring enn multireim for personbil. Antall ribber på komponenter for lastebiler er åtte eller mer. I tillegg er komponentene ofte laget ved hjelp av slitasjebestandige korder, noe som sikrer motstandsdyktigheten mot støtbelastninger. Til tross for alt dette, er alle elementene i reimdriften utsatt for slitasje. Derfor anbefales det vanligvis å ta en service på enheten etter hver 100 000 kilometer med kjørelengde.

Det kan bli nødvendig å installere nytt sett på grunn av at levetiden til reimskivene og demperne er utløpt: forskyvning og fastlåsing kan oppstå på grunn av slitasje. Dessuten kan komponentene bli skadet på grunn av tunge belastninger. Dersom reimdriften plutselig blir ødelagt, må alle elementene i enheten erstattes i helhet. Dette kan oppstå på grunn av en økt belastning på lastebilens motor, eller at den ofte står på tomgang.

Velkjente produsenter for sett med multireim

Sett av topp kvalitet sørger for at lastebilen fungerer både trygt og pålitelig. Især finner du dem i katalogene til:

 • Contitech
 • Bosch
 • Autex
 • Gates
 • SKF
AUTODOC: praktisk handel på nett

I nettbutikken vår har vi et bredt utvalg av slitesterke bildeler tilgjengelig. Nå er det ingen problem å reparere ethvert kjøretøy, raskt og pålitelig. Ikke minst, så kan du kjøpe sett med multireim for lastebiler i dag til en rimelig pris. Vi prøver å overraske kundene våre med tilbud og rabatter så ofte som mulig, og tilbyr muligheten til å få gratis frakt. Legg inn bestillingen din på nett med en gang, og se at høykvalitetsprodukter kan være svært rimelige.

loader Vennligst vent...