0   varer
#
0,00 kr
Din handlekurv er tom

Fjæropphengning / tilbehør for lastebil

Velg ditt kommersielle kjøretøy
Velg riktig modell under for å sikre at delene er kompatible, når du skal finne Fjæropphengning / tilbehør til lastebiler og andre arbeidskjøretøy.
1
2
3
Ytterligere informasjon
Bestill billige Fjæropphengning / tilbehør for lastebiler
  • Kjøp billige Fjæropphengning / tilbehør med 14 dagers returrett
    14 dagers returrett
  • Alltid lave priser på Fjæropphengning / tilbehør lastebil
    Beste pris-granti
Fjæropphengning / tilbehør katalog for lastebiler - velg ut på nettbutikken AUTODOC

Fjæropphengning / tilbehør for TOPP lastebilmerker

Fjæropphengning / tilbehør til kommersielle kjøretøy av høy kvalitet: Toppmerker

Mer
Fjæropphengning / tilbehør for lastebiler: Bestselgere fra katalogen vår
Disse varene kjøpes mest fra katalogen for Fjæropphengning / tilbehør Et stort produktutvalg fra de beste merkene hjelper deg med å velge Fjæropphengning / tilbehør til spottpris, og som passer best til din lastebil eller kommersielle kjøretøy.

Fjærfester i personbiler (til fjæringssystemet) er plassert under akselen, men lastebiler har dem festet over den. Komponentene avgjør hvor pålitelig festet er, og dermed også sikkerheten.

Ulike typer fjærfester for lastebiler

I katalogene kan man finne følgende komponenter:

  • Braketter, plater, sylindriske stenger. De brukes for å koble endene på komponenter til rammen.
  • U-bolter: De brukes for å koble den elastiske komponenten til akselbjelken.
  • Bøssinger: De er laget av gummi eller polyuretan. Den første absorberer støt bedre, og den sistnevnte vurderes som mer holdbar.

Funksjonsfeil og årsaker

Det kan oppstå korrosjonsskader på metalldelene som følge av eksponering for fuktighet. Bøssinger er utsatt for slitasje og deformasjon, og mister elastisitet som et resultat av slitasje. Fester kan løsne på grunn av en bilulykke, eller fordi de ikke ble strammet nok under installasjon.

Hvordan oppdage feil

Det finnes ikke en bestemt levetid: komponentene må erstattes, om nødvendig. Enheten må vedlikeholdes regelmessig, og består av å sjekke tilstanden på individuelle elementer. Især må strammingen av U-boltene sjekkes.

Indikasjon på problemer kan være svekkede kjøreegenskaper eller dårligere styring. I slike situasjoner, anbefales det å presist måle avstanden mellom høyre og venstre for- og bakhjul. Kanskje er akselavstanden lengre på den ene siden enn på den andre. Noen ganger kan problemet løses ved å installere nye fester. Dessuten anbefales det å bruke nye fester når fjærene i hjulopphenget erstattes.

AUTODOC: praktisk handel på nett

Hater du å kaste bort tid på å søke etter komponenter på ulike nettbutikker? Takket være et stort produktutvalg, kan du velge deg ut alt du trenger på AUTODOC. Du kan kjøpe fjærfester og mange andre komponenter til lastebilen din til en lav pris. Vi har fornuftige priser og jevnlige kampanjer. Ikke nøl med å kontakte våre kundeservice-spesialister for mer informasjon. De er glade for å kunne fortelle deg om nettbutikken vår, samt leverings- og betalingsvilkår.

loader Vennligst vent...