0   varer
#
0,00 kr
Din handlekurv er tom

Eksosrør for lastebil

Velg ditt kommersielle kjøretøy
Velg riktig modell under for å sikre at delene er kompatible, når du skal finne Eksosrør til lastebiler og andre arbeidskjøretøy.
1
2
3
Ytterligere informasjon
Bestill billige Eksosrør for lastebiler
 • Kjøp billige Eksosrør med 14 dagers returrett
  14 dagers returrett
 • Alltid lave priser på Eksosrør lastebil
  Beste pris-granti
Eksosrør katalog for lastebiler - velg ut på nettbutikken AUTODOC

Eksosrør for TOPP lastebilmerker

Eksosrør til kommersielle kjøretøy av høy kvalitet: Toppmerker

Mer
Eksosrør for lastebiler: Bestselgere fra katalogen vår
Disse varene kjøpes mest fra katalogen for Eksosrør Et stort produktutvalg fra de beste merkene hjelper deg med å velge Eksosrør til spottpris, og som passer best til din lastebil eller kommersielle kjøretøy.

Eksosrør og kompensatorer til lastebiler brukes til å fjerne avfallsgasser. De gjør det også mulig å redusere støy- og vibrasjonsnivået fra drivverket.

Ulike typer eksosrør og kompensatorer for lastebiler

Som regel er fleksirør flettet av et stivere og mer holdbart trippelt lag. Katalogene til produsentene inneholder produkter med forskjellige typer indre lag:

 • Gatt innerløp (forsterket): Den indre delen er laget av fleksible, parallelle bånd. De er kjent for å ha høy slitestyrke.
 • Flettet foring: Innsiden er flettet. De har en lav pris, men blir fortere ødelagt.

Bildelene kan være laget av:

 • Stål: De er relativt billige.
 • Rustfritt stål: De er mer pålitelige.

Ulike typer eksosrør for lastebil

Produktene varierer etter hvor de brukes:

 • Nedløpsrør: De installeres direkte bak eksosmanifolden. De tåler temperaturer på over 600 °C.
 • Koblingsrør: De monteres mellom andre elementer i eksosanlegget.
 • Bakre eksosrør: De kommer ut av eksospotten, og har som funksjon å spre eksosgassene. De bør stikke ca. 3–5 cm. ut fra karosseriet på lastebiler som brukes til å frakte passasjerer.

I nettbutikken kan du bestille disse bildelene i ulik lengde og diameter. Jo høyere den sistnevnte parameteren er, jo lavere hastighet er det på strømmen med eksosgasser. Det er verdt å merke seg at eksosrør til kommersielle kjøretøy er større enn eksosrør for personbiler.

Funksjonsfeil og årsaker til feil

Det spesifiseres ikke når disse delene må vedlikeholdes. De må erstattes om de blir defekte. Som regel slites fleksirør raskere ut enn vanlige rør. Mindre bevegelser i motoren og slitasje på festene fører til dette. Bildelene er også utsatt for mekanisk skade. Dette kan for eksempel være forårsaket av at lastebilen treffer steiner eller kjører over større hindringer. Delene kan korrodere hvis de utsettes for høy fuktighet.

Slik oppdager du feil

Hvis du hører fremmede lyder når motoren er i gang, samt at lyden fra drivverket er blitt høyere enn vanlig, bør komponentene byttes ut. Et ytterligere tegn er at det begynner å lukte eksos inne i førerhuset. Man bør ikke utsette å få defekte deler byttet ut. I tillegg til akustisk ubehag, kan det også oppstå negative påvirkninger fra kjemiske stoffer i eksosgassene, tap av motorkraft, og som en konsekvens av dette, overdrevent drivstofforbruk.

AUTODOC: Praktisk handel på nettet

I butikken vår kan du kjøpe eksosrør og kompensatorer til kommersielle kjøretøy på nettet til gode priser. Medarbeiderne hos kundestøtten vår hjelper deg gjerne med å velge produktene du trenger. Spør dem om hvilke kampanjer som er i gang, og bruk muligheten til å spare ekstra penger. Handle hos AUTODOC, og utfør reparasjon og vedlikehold uten ekstra kostnader!

loader Vennligst vent...