0   varer
#
0,00 kr
Din handlekurv er tom

Stabilisator / tilbehør for lastebil

Velg ditt kommersielle kjøretøy
Velg riktig modell under for å sikre at delene er kompatible, når du skal finne Stabilisator / tilbehør til lastebiler og andre arbeidskjøretøy.
1
2
3
Ytterligere informasjon
Bestill billige Stabilisator / tilbehør for lastebiler
  • Kjøp billige Stabilisator / tilbehør med 14 dagers returrett
    14 dagers returrett
  • Alltid lave priser på Stabilisator / tilbehør lastebil
    Beste pris-granti
Stabilisator / tilbehør katalog for lastebiler - velg ut på nettbutikken AUTODOC

Stabilisator / tilbehør for TOPP lastebilmerker

Stabilisator / tilbehør til kommersielle kjøretøy av høy kvalitet: Toppmerker

Mer
Stabilisator / tilbehør for lastebiler: Bestselgere fra katalogen vår
Disse varene kjøpes mest fra katalogen for Stabilisator / tilbehør Et stort produktutvalg fra de beste merkene hjelper deg med å velge Stabilisator / tilbehør til spottpris, og som passer best til din lastebil eller kommersielle kjøretøy.

Et stabilisatorstag reduserer lastebilens krenging i svinger ved høy hastighet. Designet består av en hul U-formet stang, laget av fjærstål, og stabilisatorledd med kuleledd.

Ulike typer:

Varene i produsentenes kataloger er forskjellige:

  • Etter hvilken aksel de installeres på: Avhengig av designet på hjulopphenget, kan både fremre og bakre stabilisatorstag brukes i lastebiler. Som oftest installeres komponenten bare på forakselen.
  • Stivhet: Den bestemmes av egenskapene til materialet som komponenten er laget av, formen på stangen og eventuelt spesielle forhold ved installasjonen. Jo stivere enheten er, jo større blir svingradiusen til lastebilen. I tillegg til komponenter med fastsatt stivhet, kan du bestille deler med variabel stivhet på nettet. På grunn av bruk av hydrauliske sylindre eller dynamisk drift, kan de justeres i henhold til veibane og kjørestil.
  • Dimensjoner: Dimensjonen på komponenten kan for eksempel være 60 mm, mens lignende dimensjon for stabilisatorstag til personbiler ofte er bare 10 mm.

Funksjonsfeil og årsaker

Produsentene angir ikke en bestemt levetid for komponentene. Komponentene skiftes ut ved behov. Stangen kan for eksempel bli slitt på grunn av deformasjon eller oksidering. Årsakene til mekanisk skade er bilulykker, at lastebilen brukes i høy hastighet på dårlig veibane eller at du kjører på en hindring. Korrosjon kan dukke opp ved bruk i omgivelser med høy luftfuktighet. På grunn av naturlig slitasje, kan lenkarmene noen ganger bli slitt og bøssingene mister elastisitet.

Slik oppdager du feil

Tegn på feil kan være banking fra hjulopphenget og gnisselyd under manøvrering. I noen tilfeller kan lastebilen krenge under bremsing eller i svinger. For å kunne oppdage og fjerne feil på deler i hjulopphenget i tide, anbefales det å utføre regelmessig vedlikehold. Mekanikere vil kunne kontrollere komponentene og bytte dem ved behov.

AUTODOC: Praktisk handel på nett

Vil du kjøpe stabilisatorstag eller andre komponenter til fornuftige priser? Registrer deg hos nettbutikken AUTODOC. Vi har rimelige priser og gleder kundene vår med regelmessige kampanjer, samt at du kan få fri frakt. Send inn bestillingen din online på nettsiden eller via mobilappen vår, og kjøp alt du trenger til vedlikehold og reparasjon av lastebilen din til en svært lav pris.

loader Vennligst vent...