0   varer
#
0,00 kr
Din handlekurv er tom

Parallellstag / styrestag for lastebil

Velg ditt kommersielle kjøretøy
Velg riktig modell under for å sikre at delene er kompatible, når du skal finne Parallellstag / styrestag til lastebiler og andre arbeidskjøretøy.
1
2
3
Ytterligere informasjon
Bestill billige Parallellstag / styrestag for lastebiler
 • Kjøp billige Parallellstag / styrestag med 14 dagers returrett
  14 dagers returrett
 • Alltid lave priser på Parallellstag / styrestag lastebil
  Beste pris-granti
Parallellstag / styrestag katalog for lastebiler - velg ut på nettbutikken AUTODOC

Parallellstag / styrestag for TOPP lastebilmerker

Parallellstag / styrestag til kommersielle kjøretøy av høy kvalitet: Toppmerker

Mer
Parallellstag / styrestag for lastebiler: Bestselgere fra katalogen vår
Disse varene kjøpes mest fra katalogen for Parallellstag / styrestag Et stort produktutvalg fra de beste merkene hjelper deg med å velge Parallellstag / styrestag til spottpris, og som passer best til din lastebil eller kommersielle kjøretøy.

Et parallellstag overfører kreftene fra styresnekken til styrearmene på navet. Dermed dreies hjulene på lastebilen til ønsket vinkel. Delen er et rør med spesielle hull, som det monteres kulebolter i.

Ulike typer

Det finnes komponenter for følgende aksler:

 • Foran
 • Bak
 • Midten
 • Frittløpende

Det finnes flest fremre og bakre parallellstag for kommersielle kjøretøy. Uavhengig av aksel, skiller varene seg etter konstruksjon:

 • Ikke-demonterbare (kan ikke repareres)
 • Demonterbare (mer holdbar, takket være muligheten for vedlikehold)

Bildelene i katalogene varierer også etter:

 • Vekt
 • Størrelse
 • Festemidler

Funksjonsfeil og årsaker til feil

Komponentene har lang levetid. De kan bli ødelagt på grunn av deformasjon, noe som kan skje hvis lastebilen kjører på en stor hindring. Ettersom det er vanskelig å komme til denne delen, bør erstatningen utføres på et spesialisert verksted. Deretter må hjulene justeres.

Slik oppdager du feil

Tegnene på at noe er feil, er identiske med dem for defekte parallellstag i personbiler. Du kan for eksempel høre fremmede lyder i svinger, eller oppdage dødgang eller banking i rattet. I tillegg til dette kan lastebilen trekke til en side.

AUTODOC: Praktisk handel på nettet

Vil du at det skal være rimelig å vedlikeholde lastebilen din? Bestill deler av høy kvalitet fra nettbutikken AUTODOC. Her kan du kjøpe parallellstag for lastebiler og mange andre produkter til rimelige priser. Spesialistene på teknisk støtte hjelper deg gjerne med å velge ut de reservedelene du trenger, samt fortelle deg om hvilke kampanjer som er gjeldende for øyeblikket. Legg inn en bestilling online med en gang, og få varene dine på kortest mulig tid!

loader Vennligst vent...