0   varer
#
0,00 kr
Din handlekurv er tom

Førerhusfjæring / -demping for lastebil

Velg ditt kommersielle kjøretøy
Velg riktig modell under for å sikre at delene er kompatible, når du skal finne Førerhusfjæring / -demping til lastebiler og andre arbeidskjøretøy.
1
2
3
Ytterligere informasjon
Bestill billige Førerhusfjæring / -demping for lastebiler
  • Kjøp billige Førerhusfjæring / -demping med 14 dagers returrett
    14 dagers returrett
  • Alltid lave priser på Førerhusfjæring / -demping lastebil
    Beste pris-granti
Førerhusfjæring / -demping katalog for lastebiler - velg ut på nettbutikken AUTODOC

Førerhusfjæring / -demping for TOPP lastebilmerker

Førerhusfjæring / -demping til kommersielle kjøretøy av høy kvalitet: Toppmerker

Mer
Førerhusfjæring / -demping for lastebiler: Bestselgere fra katalogen vår
Disse varene kjøpes mest fra katalogen for Førerhusfjæring / -demping Et stort produktutvalg fra de beste merkene hjelper deg med å velge Førerhusfjæring / -demping til spottpris, og som passer best til din lastebil eller kommersielle kjøretøy.

Lastebiler veier mye, og de er derfor spesielt utsatt for krenging under kjøring på ujevne veier. For å redusere den dynamiske effekten fra veibanen, brukes det luftfjæring til førerhuset på lastebiler. Det forbedrer veigrepet, sørger for at kjøretøyet kjører jevnt, uansett veitype, og opprettholder optimal bakkeklaring konstant.

Ulike typer luftfjæring til førerhus i lastebiler

Designet er basert på en gummibelg med komprimert luft i. Den tåler et trykk på titusenvis av atmosfærer, og kan endre egenskaper med en mekanisme for automatisk justering. Det finnes to typer luftfjæring:

  • Med luftbelger: De består av 2–4 lag med gummiert kordstoff, som oftest polyamid (capron, nylon og neopren). Dekslene har gjengede hull for luftforsyning, samt åpninger for montering. I midten av komponenten finnes det en ring som går rundt den. Noen modeller har en anslagskloss av gummi. Lav intern friksjon i kapselen samt fravær av varme når lastebilen brukes, sørger for at denne luftfjæringen er spesielt pålitelig.
  • Med membran: De skiller seg fra modellene med luftbelger med stempel og membran som begrenser volumet i kapselen. Avtrykket etter luftfjæringen er mindre for denne typen enn for den som nevnes ovenfor.

I tillegg til klassiske modeller for luftfjæring til førerhus i lastebiler, tilbyr produsentene varianter med deksel og hus. Sistnevnte fungerer som et feste, og kan være laget av metall eller plast. Luftfjæring med slike komponenter tåler høy belastning uten å bli deformert.

Funksjonsfeil og årsaker

Det hyppigste problemet er luftlekkasje fra kontaktpunktene mellom luftbelgen og fjærbeinet. Dessuten kan det også forekomme mekaniske skader på luftbelgen eller fjæren. Som regel er defekter et resultat av uforsiktig kjøring eller at kjøretøyet overbelastes. Årsaken kan også være at lastebilen kjører på en hindring, eller at smuss og fremmede objekter trenger inn i enheten. Luftfjæringen lar seg ikke reparere, og bør byttes ved eventuelle feil.

Slik oppdager du feil

Først og fremst vil skader være synlige under rutinemessig vedlikehold. Økt støy inne i førerhuset og fremmed banking og vibrasjoner under kjøring på ujevne veier kan indikere et behov for uplanlagt kontroll. Sviktende luftfjæring i førerhuset på lastebilen medfølges også av stor økning i svingninger i fremre del av kjøretøyet under kjøring i høy hastighet.

AUTODOC: Praktisk handel på nett

Ser du etter en nettbutikk med lave priser på komponenter til reparasjon og vedlikehold av kommersielle kjøretøy? Velkommen til AUTODOC. Her kan du lønnsomt kjøpe komponenter til luftfjæringen i førerhuset samt mange andre komponenter. Alle produktene i katalogen vår er forholdsvis billige og av høy kvalitet. Dessuten har vi ofte kampanjer, noe som gjør det mulig å spare mer penger. Si farvel til overbetaling – send inn bestillingen din online på nettsiden vår nå.

loader Vennligst vent...